torstai 9. huhtikuuta 2015

2. ja 3. päivä

7.4.-8.4.

Meillä on ollut tosi kova kiire täällä...


Asunnostamme löytyi hometta, joten oli pakko muuttaa pois. Yövyimme yhden yön hostellissa. Haimme asunnostamme tarpeelliset tarvikkeet ja saimme koulun talonmieheltä kyydin. Seuraavana päivänä aloimme etsimään uutta asuntoa.
      Asunto löytyi onneksi nopeasti ja lähdimme KV-vastaavan kanssa katsomaan sitä. Kirjoitimme vuokrasopimuksen ja seuraavat kaksi kuukautta asumme täällä. Ongelmia tuotti vuokranmaksu, joka piti maksaa samana päivänä käteisellä. Emme saaneet nostettua rahaa tarpeeksi, koska meillä on nostorajoitus... Onneksi vuokranantaja ymmärsi ja hänelle kävi, että maksamme loput seuraavana päivänä.


Koululla asuu kissa! IHANAA! Kissa on joskus ilmestynyt koululle ja sinne se on jäänyt. Kissan nimi on Igor.


Me olemme kävelleet täällä ihan TÖRKEÄN paljon! Olen tottunut menemään autolla joka paikkaan ja kotona vaan löhöilemään sohvalla. Jalat ovat tosi turvonneet ja jumissa. Uudessa asunnossamme on 6 kerrosta ja asumme ylimmässä!


Tartto on todella kaunis kaupunki. Olemme kiertäneet vasta murto-osan, mutta vanhat puutalot ja moderni citymeininki on kaunista katsottavaa.


Koulussa menee ihan hyvin. Olemme pääosin piirtäneet tai maalanneet asetelmia. Tänään piirsimme alastonmallia musteella. Opettajat ovat mukavia ja avuliaita, ainakin yksi puhuu suomea! Uuden asunnon myötä meillä ei ole enää aterimia, petivaatteita eikä kunnollisia paistinpannuja tai kattiloita. Koulusta saimme makuupussin ja viltin, tyynyjä sekä aterimia, paistinpannun sekä kattilan. Loput kävimme ostamassa läheisestä halpahallista. Internet ei toiminut asunnollamme, mutta koululta saimme lainaan Wi-Fi:n.










-Kaisu




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti