sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Viikonloppu

Perjantai
Tämä päivä meni aika laiskasti.
Heräsin puoli 8, söin aamupalaa ja meikkasin. Ihmettelin, kun kämppikseni ei ollut vielä herännyt. Kävin herättämässä hänet ja sanoin, että alkaa jo olla kiire kouluun. Niin...meillähän siis alkoi koulu klo 13...
     Menin takaisin makoilemaan ja söin toisen aamupalan. Koulussa meillä oli asetelman maalausta. Koulupäivän jälkeen kävimme viereisessä kaupassa ostamassa herkkuja viikonlopulle. Asunnolla teimme nuudeli-kasvis-wokkia.
     Illemmalla pesimme ensimmäistä kertaa pyykkiä. Pienen ihmettelyn jälkeen sekin onnistui hyvin ja pyykit tulivat puhtaiksi.



Lauantai
Nyt nukuimme pitkään...ah ihanaa! Aamupalaksi söin munakasta ja pannulla paahdettua leipää. Päivällä kävimme kiertelemässä Tartton keskustassa. Kävelykadulta löysimme ihanan pienen putiikin, josta ostin Buddha-patsaan. Kävimme kahvilla paikallisessa hipsterikahvilassa nimeltä Genialistide Klubi. Ihana paikka! Matkan varrella löysimme muutamia veistoksia, mm. Pronssisika (Mati Karmin, 2008) sekä Isa ja Poeg (Isä ja Poika, Ülo Õun, 1977). Myöhemmin illalla kävimme katsomassa drag queen -esityksen samassa kahvilassa, jossa kävimme aiemmin.



drag queen -esitys


Sunnuntai
Sunnuntai meni makoillessa ja keräillessä voimia tulevaa viikkoa varten. Ulkona satoi paljon, joten pysyimme asunnollamme. Ensi viikolle on myös luvattu sadetta, joten sateenvarjo täytyy käydä ostamassa.




 -Kaisu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti