sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Kauneutta ja koruja

Heipä hei!


Kuten aina, netti on täällä hyvin hidas...päivittelen blogia aina kun wi-fi sen sallii.

Viime viikolla tapahtui vaikka ja mitä!

Raatihuoneen edessä oleva patsas Suutelevat opiskelijat (Mati Karmin, 1998) muuttuikin suihkulähteeksi. Hienon näköinen!



Viime viikolla Tarttossa oli Karlova-päivät. Sen ansiosta kadut olivat täynnä pieniä toreja ja taidetta oli joka puolella. Kävin torilla alkuviikosta ja ostin kaksi kaunista korua ja omenan, joka oli kuorrutettu suklaalla. Koulumme seinillä oli paikallisten taiteilijoiden teoksia myytävänä.





herkkuomppu 

Keskiviikkona kävin huollattamassa ripset. Tällä kertaa kokeilin toista paikkaa ja pidin siitä enemmän. Ripset olivat vielä halvemmat ja mielestäni paremman näköiset. 

Kaubamajassa esiintyi joku bändi. Pysähdyimme Lauran kanssa kuuntelemaan hetkeksi ja jatkoimme shoppailua. Ostin tekokynnet ja vähän koristeita kynsiin. Tuunasin halpiskynnet hienommiksi.


Torstaina oli kaunis päivä ja lähdimmekin luokkamme kanssa piirtämään ulos. Oli kiva vaihteeksi piirtää ulkona. 

Perjantaina kävin kampaajalla ja värjäytin hiukseni tumman ruskeiksi! Kampaaja oli vaikea löytää, koska minulla oli tosiaan vihreänsiniset hiukset, joten haastetta oli. Latvat ovat vielä vähän vihreät, mutta sain mukaan color maskin joka auttaa. Kampaaja oli ihana ja ammattitaitoinen. Kampaajakäynti maksoi vain vähän päälle 50e?! 

     ennen                                                                   jälkeen


Illemmalla kävimme pienessä kahvilassa.

Lauantaina lähdin Tallinnaan tapaamaan parasta kamuani Idaa. Menin Tallinnaan bussilla ja taksilla. Tallinnassa shoppailimme ja söimme hyvin ja illemmalla lähdin takaisin Tarttoon. Oli ihana nähdä Idaa! On kamala ikävä <3

<3!

Paluu matkalla näin paljon haikaroita ja niiden pesiä. Yritin ottaa kuvia, mutta kuvat eivät oikein onnistuneet...

haikara ja sen pesä

Sunnuntai sujui leppoisasti. Jalka oli vähän kipeä kävelystä, joten loikoilin punkalla herkkuja syöden ja Simpsoneita katsoen. Tarttossa kaikki leivonnaiset ovat TOSI hyviä. Jopa ihan lähikaupasta ostettu suklaakakku on ihan superia! Muutaman kakun olen syönyt, ehkä vähän enemmänkin...

sunnuntai-illan ilot


lähikaupan suklaakakkua






-Kaisu



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti