perjantai 8. toukokuuta 2015

Vappu

Vappu oli ihana!

Keskiviikkona lähdimme Lauran kanssa Tallinnaan. Menimme bussilla Tallinnan bussipysäkille ja sieltä taksilla satamaan. Bussit olivat astetta hienompia ja halvempia kuin suomalaiset bussit. Tallinnassa meitä odotti poikaystäväni Kalle, sekä Lauran sisko ja hänen poikaystävänsä.

minä ja Kalle <3


 Tallinnassa satoi ja tuuli aivan JÄRKYTTÄVÄSTI! Ulkona emme oikein viihtyneet, joten suuntasimme Kallen kanssa Sadamarketiin. Söimme ja shoppailimme ja lähdimme takaisin Tarttoon.

Torstaina meillä oli Lauran kanssa vielä koulua. Koulussa teimme savitöitä ja sain vihdoin valmiiksi oman savityöni.

Valmis kuvanveiston työ

Torstai-iltana opiskelijoiden kulkue valloitti katukuvan ja vapputunnelma oli kohdillaan. Sain jopa kukan kulkueessa kävelleeltä mieheltä! Illalla lähdimme piknikille viereiseen puistoon.




Perjantaina muutimme Kallen kanssa hotelliin. Kalle oli varannut kaksi yötä luxus-sviitissä Villa Margarethassa. Hotelli koostui useista pienistä jugend-tyylisistä kerrostaloista. Ihana paikka!



Kalle komeana!


Perjantaina kävimme kiertelemässä läheisiä kauppakeskuksia (Kaubamajaa ja Taskua) ja kävimme syömässä Himaalaja Jutudissa. Ruoka oli parasta, mitä olen tähän mennessä syönyt. Kuola valuu jo ajatuksesta... Suosittelen kaikille, jotka pitävät nepalilaisesta/tiibetiläisestä ruuasta! NAM!

Himaalaja Jutud



Lauantaina kävimme Lõunakeskuksessa, joka on bussimatkan päässä Tartton keskustasta. Lõunakeskus on himoshoppaajan paratiisi! Siellä on jotain jokaiselle: kaikenlaisia kauppoja, lapsiparkki ja 4D-elokuvateatteri sekä jääkiekkokenttä keskellä kauppakeskusta! Koko päivä vierähti mukavasti shoppaillessa ja ihmetellessä. Kävimme Kallen kanssa katsomassa 4D-kauhuelokuvan. Hinta ei ollut paha ja lyhytelokuva oli hyvä.



Lauantai-iltana ulkona esiintyi jokin virolainen bändi ja menimme katsomaan sitä. Aika hyvin soittivat! Illalla sattui olemaan todella kylmä, joten paljon katsojia ei ollut...


Sunnuntaina Kalle lähti takaisin Suomeen. Kirjauduimme ulos hotellista ja lähdimme talsimaan bussipysäkkiä kohti. Kalle meni bussiin ja minä jäin pillittämään pysäkille. Noh, pian nähdään <3 Sunnuntai meni muuten pääosin makoillessa ja keräillessä voimia tulevaa viikkoa varten.

Omnomnom




                            


-Kaisu






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti