sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Viimeinen viikko


"Ihaile kirsikkapuun kukkia nyt, myrskytuuli saattaa
tempaista ne yön aikana mukaansa." 
-Japanilainen sananlasku


Täällä on ollut nyt tosi lämmin ja +20C on ollut parhaillaan. Ollaan käyty Lauran kanssa piknikillä ja ottamassa aurinkoa useasti. Maanantaina oli viimeinen kuvanveiston tunti :( ja sain jalan valmiiksi. En ole paljoa muotoillut savesta joten tunnit olivat hyvin hyödyllisiä. 


Lauralla loppui koulu tiistaina joten loppu viikon olin yksin tunneilla. Välillä olo oli vähän yksinäinen, koska oppilaat eivät olleet edelleenkään halukkaita keskustelemaan. Ehkä tuppisuumaisuus on osittain suomalaismaisesta luonteesta kiinni tai myös siitä, ettei virolaiset mielellään puhu englantia (eivät osaa tai eivät uskalla puhua)..en tiedä? 

Tiistaina menimme piknikille läheiseen puistoon Toomemäelle ja juhlistimme Lauran koulun loppumista. Ulkona oli TOSI kuuma, mutta minun oli pakko pitää neuletta päällä koska palan helposti...huhhuh.


Keskiviikkona ja torstaina koulussa oli piirustusta ja maalausta. Opetusta ei enää erityisemmin ollut vaan teimme töitä itsenäisesti. 

Perjantaina sain valmiiksi tussityön, jota olin piirtänyt melkein koko kaksi kuukautta. Hirveä homma siinä oli, mutta pidän lopputuloksesta. 



Perjantaina oli minun viimeinen koulupäivä, koska kurssit loppuivat eikä opetusta enää ole. Menen keskiviikkona vielä käymään koululla täyttelemässä vaihtolappuja ja viemässä/hakemassa tavaroita. Ajattelin lähteä vielä kaupungille piirtelemään jos kelit sallii.

Lauantai aamuna Laura lähti kohti Suomea. Lauralla oli paljon laukkuja ja kasseja joita piti kantaa, joten lähdin kantoavuksi. Menimme bussipysäkille ja siitä Laura lähti kohti Tallinnaa ja sieltä laivalla Suomeen. 

On täällä vähän hiljaista...

Lauantai-iltana oli ihana auringonlasku! Ihastelin ikkunasta kaunista Tartton taivasta...ikävä jää näitä näkymiä.




Myöhemmin lähdin katsomaan Euroviisuja, mutta päädyinkin katsomaan kahden koomikko-oravan stand-up showta. En ymmärtänyt paljoa, mutta silti oli hauskaa!


Sunnuntaina heräsin pulujen tepasteluun kattoikkunan päällä. Uteliaat tepastelijat ovat herättäneet aiemminkin samalla tavalla. 



Enää kolme kokonaista päivää Tarttossa! Aika menee liian nopeasti!



"Älä sure sitä, että yhteinen aika on ohi. Iloitse siitä että se
on ollut."
-Goethe



-Kaisu



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti